gastenboek tekenen nieuwere berichten | oudere berichten


Familie Raes
Heel lekker gegeten vanavond en een goede service gekregen. Zeker een aanrader!

Ad en nellek -- e-mail
Lekker gegeten goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Joni & Tiina -- e-mail
Just wanted to say thanks for an unforgettable dinner experiences during the Red Bull weekend. The most delicious lamb in the Netherlands :)

Anja en Kees -- e-mail
wij kwamen zaterdag 20 december aan met een groep van 6 pers het rest zat best vol,na gevraagt te hebben of er plek was was het antwoord als u 5 minuten wacht regelen we plek.Het eten en de bediening waren top.Deze familie heeft ons een heerlijke avond bezorgt,aanrader!!!!!

Jan -- e-mail

David Blom -- e-mail
In een woord GEWELDIG!!! Ik kom nu al sinds de opening van het restaurant meerdere malen per jaar eten (zelfs nu ik verhuist ben naar Amsterdam)en alleen al de tsaziki sauce is de lekkerste van Nederland. Alle schotels zijn prima! Veel verse groeten en fruit en heerlijk, perfect gegrild vlees en vis! Als u van grieks eten houd dan moet u dit restaurant echt eens proberen!! Mvg David Blom, Amsterdam

Maria Fischer -- e-mail
We hebben de afgelopen week, tijdens onze vakantie, iedere avond bij Spartacus gegeten. Het was geweldig! Het eten smaakte fantastisch en de bediening was supervriendelijk. We zullen zeker weer terug komen.

wouter info@accuman.nl -- e-mail
Het eten was weer top
als van ouds

John en Marleen
Wij zijn tijdens de Amstel Gold Race bij Spartacus wezen eten, het was uitmuntend. Dit restaurant is zeker een aanrader voor alle bezoekers van Valkenburg. Het is vooral een leuk en gezellig restaurant met goed eten en goede service, en als goede afsluiter een apretiefje van de zaak.

Bert & Yvette
We komen zeer vaak bij dit restaurant, dus ga ik niet vertellen wat wij goed vinden.
Wat wij wel zeggen,in Zuid Limburg is Spartacus met nog 2 Griekse restaurants echt zeer goed qua grieks eten.