gastenboek tekenen oudere berichten


Seegers -- e-mail
Het eten was heerlijk, ook lekker rustig zitten. Enkel 1- puntje en dat is dat de koffie uit een senseo apparaat komt. Maar is misschien een persoonlijke mening. Ik vind senseo geen lekkere koffie. Maar voor de rest een aanrader om te eten. Smaakvol en vriendelijke bedieningšŸ‘

Harry de Jong -- e-mail
Grieks restaurant Spartacus ligt net buiten het overdrukke centrum van Valkenburg en is daardoor volledig onterecht rustig.
De mixed grill Apollo voor 2 personen, is met de goed gekruide en gegrilde souflaki, bifteki op een bed i.p.v. op een bedje giros een waar smaakspektakel. De choriatikisalata, met tzaziki, heerlijke friet en voortreffelijke Griekse rijst maken dit hoofdgerecht zeer compleet en een absolute aanrader.
Absoluut jammer, dat het er niet drukker is.

Ingrid de Boer -- e-mail
aan de hoofdstraat dat door het centrum van valkenburg loopt ligt grieks restaurant spartacus een sfeervol restaurant
waar met liefde het eten wordt bereid heel smaakvol en supper lekker daar hoef je echt niet voor in het centrum van valkenburg te eten wat het meest gericht is op toerisme ik raad ieder aan om restaurant spartacus aan de Wilhelminalaan 42 eens komen te bezoeken en net zoals wij te ervaren wat wij ervaren hebben Superrrrr Lekkerrrrr en vooral genoten met vriendelijke bediening voor ons zeker nog meerdere keren de moeite waard cijfer voor ons een Dikke 10

Chantal Moonen -- e-mail
Vanavond gezellig gaan eten bij Jacob en Dolly,SSD uperlieve mensen , het eten is met liefde bereid, alles lekker vers en goede gekruid. De zaak straalt echte nostalgie uit van vroeger, sfeervol! Ook nog leuke mensen ontmoet die daar zaten, we gaan snel eens terug samen met hun! Top avond gehad, aanrader!!!

Groetjes Chantal en Marlon

Ben Hanssen -- e-mail
Hartelijk dank voor het zo snel reageren op onze mail zodat wij op 4 januari alsnog bij jullie konden reserveren. Dat is pas service!

Oleg Yulia Odessa UA -- e-mail
Julia and Oleg of Ukraine Odessa we loved the kitchen and the dish we ate at this lovely restaurant .very professional staff and waiters, the lowest prices on everything south of the Netherlands .My wife and I have spent in this wonderful restaurant three unforgettable dinner , got a lot of pleasant surprises from the restaurant administration.Thank you very much to all restaurant employees , we will be back to this wonderful restaurant in this fabulous city of Valkenburg !

bianca en jos -- e-mail
vandaag de eerste keer besteld, nadat we een flyer in de brievenbus gekregen hadden, ik moet zeggen perfect op tijd geleverd, eten was meer dan voldoende, goed warm, en gewoon heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar.

Armand Karaoglan -- e-mail
In dit familierestaurant wordt met hart-en ziel gekookt voor de gasten. Top !!

De rozenstraat -- e-mail
Volgens ons is dit het beste Griekse restaurant. Wij bestellen hier regelmatig en het eten is echt ontzettend lekker. Ik zou zeggen ervaar het zelf.

daniels -- e-mail
beste Jacob en dolly
wij waren weer in valkenburg maar jullie zijn op vakantie als jullie dit lezen hoop ik dat jullie fijne vakantie gehad hebben voor ons jammer dat jullie er niet waren wij eten graag bij jullie hopelijk zien wij jullie in het weekend met de kerst met vriedelijke groet peter en petra ps wij slapen altijd bij LETO en gaan altijd naar de terme 2000